Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 400 g szűzpecsenye 100 g tömlős sajt 200 ml főzőtejszín 5 gerezd fokhagyma só őrölt bors olívaolaj petrezselyemzöld Elkészítése: A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük. A tömlős sajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g szűzpecsenye
  • 100 g tömlős sajt
  • 200 ml főzőtejszín
  • 5 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • olívaolaj
  • petrezselyemzöld


Elkészítése:

A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük.

A tömlős sajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és alaposan átkeverjük. A kész mártást ráöntjük a húsra és egyet forralunk rajta.

Vágott petrezselyemzölddel díszítjük és rizzsel, főtt krumplival tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is