Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g szűzpecsenye
  • 100 g tömlős sajt
  • 200 ml főzőtejszín
  • 5 gerezd fokhagyma
  • só
  • őrölt bors
  • olívaolaj
  • petrezselyemzöld


Elkészítése:

A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük.

A tömlős sajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és alaposan átkeverjük. A kész mártást ráöntjük a húsra és egyet forralunk rajta.

Vágott petrezselyemzölddel díszítjük és rizzsel, főtt krumplival tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/fokhagymas-kremsajtos-szuzpecsenye/