Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés belsőség

Sertés receptek

Fokhagymás sertésmáj hagymakarikával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertésmáj 3 gerezd fokhagyma 2 dl tej tk liszt és pirospaprika a forgatáshoz 2 fej vöröshagyma Elkészítése: A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt! A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
juhaszviki
Beküldte: 2013.11.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertésmáj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tej
  • tk liszt és pirospaprika a forgatáshoz
  • 2 fej vöröshagyma


Elkészítése:

A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!

A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.

A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe és olajban aranybarnára sütjük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is