Elkészítése
Az oldalast feldarabolom és fokhagymás sóval valamint ételízesítővel befűszerezem és a hűtőbe teszem minimum fél órára, de inkább több időre.
A tepsit kiolajozom és beleteszem az oldalas darabokat. A fokhagymákat megtisztítom és a hús közé rakom.
Ha nagy darabokban van a oldalas akkor késsel vágok kis zsebeket a húsba és oda is teszek fokhagymát.
Ha ez megvan akkor a hús alá öntöm a sört. A hús tetejére teszem kis darabokban a sertészsírt. Alufóliával lefedem, és előmelegített sütőbe teszem.
Az első 10 percbe magas hőfokon sütöm, majd 10 perc után alacsony lángon sütöm.
Kb. 1 óra elteltével megnézem a húst és megkenem a húsok mindkét oldalát pirosarannyal vagy gulyáskrémmel.
Mindkettő jó hozzá, én már mindkettővel próbáltam. Ha a hús már megpuhult akkor leveszem az alufóliát róla és mindkét oldalát megpirítom egy kicsit. Sült krumplival tálalom.

