Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Fokhagymás szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A húsokat kiklopfoljuk. Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, és amikor az olaj forró, beletesszük a lisztbe forgatott hússzeleteket (natúr sütés). Mikor a húsok megsültek, kivesszük őket, és a serpenyőt félrehúzzuk. A serpenyőbe teszünk egy kevés lisztet, simára elkeverjük, megszórjuk fűszerpaprikával, majd hozzáöntünk egy kevés vizet vagy csontalaplevet. Ízesítjük sóval, borssal, esetleg erős Pistával és préselt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsokat kiklopfoljuk. Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, és amikor az olaj forró, beletesszük a lisztbe forgatott hússzeleteket (natúr sütés). Mikor a húsok megsültek, kivesszük őket, és a serpenyőt félrehúzzuk.

A serpenyőbe teszünk egy kevés lisztet, simára elkeverjük, megszórjuk fűszerpaprikával, majd hozzáöntünk egy kevés vizet vagy csontalaplevet. Ízesítjük sóval, borssal, esetleg erős Pistával és préselt fokhagymával ízlés szerint. Visszatesszük a húsokat a mártásba, és összeforraljuk.

Közben a megtisztított burgonyát hasábra vágjuk és bő olajban kisütjük. Amikor kész, egy edénybe tesszük a kisült burgonyát, majd sóval, borssal és fűszerpaprikával megszórjuk és összekeverjük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is