Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet összekeverjük sóval és borssal. A sertéscombot apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, és alaposan összekeverjük, hogy a hús minden oldalát bevonja. Egy másik tálban a tejfölt elkeverjük a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. A mártást hozzáadjuk a lisztes húshoz, és alaposan átforgatjuk, hogy a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.03.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet összekeverjük sóval és borssal. A sertéscombot apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, és alaposan összekeverjük, hogy a hús minden oldalát bevonja.

Egy másik tálban a tejfölt elkeverjük a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. A mártást hozzáadjuk a lisztes húshoz, és alaposan átforgatjuk, hogy a hús mindenütt bevonódjon a tejfölös keverékkel.

Egy tűzálló tálat kiolajozunk, és beleöntjük a mártásos húst. A tetejére rászórjuk a maradék reszelt sajtot, majd a tálat alufóliával lefedjük.

Előmelegített sütőben 180 °C-on 40 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és további 10 percig sütjük, hogy a tetején a sajt aranyszínűre piruljon.

Tálalhatjuk rizzsel, sült burgonyával vagy friss salátával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is