Elkészítése
A lisztet összekeverjük sóval és borssal. A sertéscombot apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, és alaposan összekeverjük, hogy a hús minden oldalát bevonja.
Egy másik tálban a tejfölt elkeverjük a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. A mártást hozzáadjuk a lisztes húshoz, és alaposan átforgatjuk, hogy a hús mindenütt bevonódjon a tejfölös keverékkel.
Egy tűzálló tálat kiolajozunk, és beleöntjük a mártásos húst. A tetejére rászórjuk a maradék reszelt sajtot, majd a tálat alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 180 °C-on 40 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és további 10 percig sütjük, hogy a tetején a sajt aranyszínűre piruljon.
Tálalhatjuk rizzsel, sült burgonyával vagy friss salátával.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

