Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Fokhagymás tepsis tarja

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és egy zsírral kikent tepsibe tesszük, majd alufóliával letakarjuk és 210 fokon pároljuk 1 órán át. Ezalatt a burgonyákat megmossuk és enyhén sós vízben héjában félpuhára főzzük. Leöntjük a forró vizet és fedő alatt tartjuk. 2 fej fokhagymát (héjastól) középen kettévágunk, a harmadikat gerezdekre szedve megtisztítjuk és felkarikázzuk. A félig átsült […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2018.03.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és egy zsírral kikent tepsibe tesszük, majd alufóliával letakarjuk és 210 fokon pároljuk 1 órán át.

Ezalatt a burgonyákat megmossuk és enyhén sós vízben héjában félpuhára főzzük. Leöntjük a forró vizet és fedő alatt tartjuk.

2 fej fokhagymát (héjastól) középen kettévágunk, a harmadikat gerezdekre szedve megtisztítjuk és felkarikázzuk.

A félig átsült tarját kivesszük a tepsiből és kibéleljük az alját a hasábokra vágott (héjas) burgonyával, közé helyezzük a fél fej fokhagymát, visszatesszük a húsokat és innentől már alufólia nélkül szép pirosra sütjük.

A legvégén mielőtt elkészülne az étel, a fokhagyma karikákat végigrakosgatjuk a húsokra, zsírral kicsit meglocsoljuk, sózzuk és borsozzuk és 10 percre visszatesszük a 210 fokos sütőbe.

Ugyanúgy, mint a brassóit, kenyérrel és savanyúsággal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is