Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A húst kis kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Amikor már fehér, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára főzzük. Főzés közben, ha elfövi a levét, öntsünk hozzá vizet. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Amikor már majdnem megfőtt, hozzáadjuk az összezúzott vagy lereszelt fokhagymát. Kiveszünk egy picit a levéből, és csomómentesen elkeverjük 2-3 kanál […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kis kockákra vagy csíkokra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Amikor már fehér, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára főzzük. Főzés közben, ha elfövi a levét, öntsünk hozzá vizet. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

Amikor már majdnem megfőtt, hozzáadjuk az összezúzott vagy lereszelt fokhagymát. Kiveszünk egy picit a levéből, és csomómentesen elkeverjük 2-3 kanál liszttel, majd visszaöntjük a húsra és besűrítjük.

Tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is