Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Füstölt kolbásszal töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés Előző nap előkészítjük a húst. A húst megtöltjük kolbásszal, póréhagymával és sárgarépával, majd megtűzdeljük fokhagymával, ügyelve arra, hogy ne maradjon szabad hely rajta. Az egész felületet megkenjük egy kevés olajjal, majd ízlés szerint fűszerekkel szórjuk meg. Ezután a húst letakarva a hűtőbe tesszük, hogy a pác jól átjárja. Sütés Másnap a húst tepsibe helyezzük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés

Előző nap előkészítjük a húst. A húst megtöltjük kolbásszal, póréhagymával és sárgarépával, majd megtűzdeljük fokhagymával, ügyelve arra, hogy ne maradjon szabad hely rajta. Az egész felületet megkenjük egy kevés olajjal, majd ízlés szerint fűszerekkel szórjuk meg. Ezután a húst letakarva a hűtőbe tesszük, hogy a pác jól átjárja.

Sütés

Másnap a húst tepsibe helyezzük, alufóliával lefedjük, és 180 fokon körülbelül 1 órán keresztül pároljuk. Az egy óra elteltével levesszük a fóliát, a hőfokot 220 fokra felcsavarjuk, és a húst kívülről ropogósra sütjük, miközben belül szaftos marad, és nem szárad ki.

Tálalás

A sült húst ízlés szerint tálalhatjuk körettel, például sült burgonyával vagy párolt zöldségekkel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is