Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajok mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben zsiradékot forrósítunk. A karajt lisztbe forgatjuk és mindkét oldalát hirtelen elősütjük. A vöröshagymát meghámozzuk és felszeleteljük, majd felét a tepsibe szórjuk. Erre rátesszük a húsokat. A fokhagymát meghámozzuk és nagyon apróra vágjuk, majd kevés sóval, a borsikafűvel és a bazsalikommal elkeverjük. Ha van házi fokhagymakrémünk, akkor […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.11.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajok mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben zsiradékot forrósítunk.

A karajt lisztbe forgatjuk és mindkét oldalát hirtelen elősütjük.

A vöröshagymát meghámozzuk és felszeleteljük, majd felét a tepsibe szórjuk. Erre rátesszük a húsokat.

A fokhagymát meghámozzuk és nagyon apróra vágjuk, majd kevés sóval, a borsikafűvel és a bazsalikommal elkeverjük. Ha van házi fokhagymakrémünk, akkor azt is használhatunk hozzá. Ezt a masszát elosztjuk a húsokon, majd rászórjuk a maradék hagymát. Aláöntjük a bort és lefedjük alufóliával a tepsit.

200 fokos sütőben készre pároljuk a húsokat.

Mi amerikai krumplisalátával tálaltuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is