Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet bőrös karaj 5-6 gerezd fokhagyma 1 tk durvára őrölt bors 1 chili paprika 1 tk flekken fűszerkeverék só ízlés szerint étolaj vagy zsír Elkészítése: A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A karajszeleteken a bőrt bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.11.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet bőrös karaj
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 1 tk durvára őrölt bors
  • 1 chili paprika
  • 1 tk flekken fűszerkeverék
  • só ízlés szerint
  • étolaj vagy zsír


Elkészítése:

A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A karajszeleteken a bőrt bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk.
malackaraj001
A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük. Hagymás törtburgonyát készítettem mellé.
malackaraj002
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is