Elkészítése
A felszeletelt húsokat megmossuk, majd megszárítjuk. Vágódeszkára kiterítjük, ráteszünk egy kis darab folpackot esetleg zacskót és belülről kifele haladva vékonyra klopfoljuk. Fűszerezzük és szeletenként megkenjük jócskán mustárral. 1 éjszakán át állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A panírhoz a húsokat lisztben megforgatjuk. A tojást tejjel dúsítjuk. A zsemlemorzsát pedig keverjük el a durvára zúzott kukorica pehellyel, majd a szokott módon panírozzuk. Forró olajban lassan süssük puhára.
Amíg sül, addig a rizst is előkészítjük. A jó rizs titka a pirításban rejlik. Felhevített olajban megpirítjuk, majd a rizs mennyiségének kicsitvel több, mint duplájával felengedjük, tetszés szerinti fűszereket és kockázott hagymát adunk hozzá, majd felforraljuk. Utána akár el is zárhatjuk a gázt, hiszen a rizs szinte magától megpárolódik.
A zöldségeket megfőzzük, majd leszűrjük és a rizshez keverjük.










