Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Gesztenyével töltött sertésborda pecorino-s burgonyapürével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Hús: 25 dkg gesztenyemassza 50 dkg sertéshús 1 kávéskanál só bors ízlés szerint Köret: 10 dkg pecorino sajt 1 kg burgonya 1 ek vaj 175 g tejföl 15 dkg salátakeverék Elkészítése: A szeletelt sertéshúst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A gesztenyemasszát elosztjuk a húsok mennyiségével arányosan. Beletöltjük a húsokba és feltekerjük. Alufóliába csavarjuk a tekercseket és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Travelling Kitchen
Beküldte: 2016.11.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

Hús:

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 50 dkg sertéshús
  • 1 kávéskanál só
  • bors ízlés szerint

Köret:

  • 10 dkg pecorino sajt
  • 1 kg burgonya
  • 1 ek vaj
  • 175 g tejföl
  • 15 dkg salátakeverék


Elkészítése:

A szeletelt sertéshúst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

A gesztenyemasszát elosztjuk a húsok mennyiségével arányosan. Beletöltjük a húsokba és feltekerjük.

Alufóliába csavarjuk a tekercseket és mehet a tepsibe. 10-15 perc sütés után kivesszük a fóliából és tovább sütjük még 10 percet.

A burgonyát megpucoljuk, daraboljuk, bő sós vízben megfőzzük.

A megfőtt burgonyát a vajjal, tejföllel simára keverjük. Kis tejjel vagy vízzel hígíthatjuk, majd a pecorino sajtot belekeverjük.

A burgonyát és a salátát a tányérra tesszük. A húst kettévágjuk és úgy tesszük a tányérra.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Travelling Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is