Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertésszeletek

Gombás hagymás tarja házi csalamádéval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat befűszerezem és sorban lerakom a tepsi aljára. A hagymát félfőre vágom a gombát szeletelem Egy nagy tálban összekeverem sóval, borssal a ketchuppal és a mustárral, zúzott fokhagymával és majoránnával, majd a hús tetején egyenletesen elosztom. 220 fokos sütőben fólia alatt 30 percig sütöm, majd fólia nélkül még 15-20 perc. Karajos krumpli: A burgonyát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.12.

Hozzávalók

Csalamádé

Elkészítése

A húsokat befűszerezem és sorban lerakom a tepsi aljára.

A hagymát félfőre vágom a gombát szeletelem Egy nagy tálban összekeverem sóval, borssal a ketchuppal és a mustárral, zúzott fokhagymával és majoránnával, majd a hús tetején egyenletesen elosztom. 220 fokos sütőben fólia alatt 30 percig sütöm, majd fólia nélkül még 15-20 perc.

Karajos krumpli:

A burgonyát meghámozom, karikára vágom forró zsíron átfuttatom, teszek rá sót borsot pici delikátod és fedő alatt megfőzöm. Ha a krumpli nem enged elég levet akkor kicsi vizet öntök alá. Az a jó ha kicsit odakap az a legfinomabb része!

Csalamádé:

Az egészet össze vágom csíkokra, jól besózom és hagyom állni 20 percet. Közben elkészítem hozzá a lét. 1 liter vízhez adok 1 teáskanál sót 3-4 evőkanál ecetet, 3-4 evőkanál cukrot, pici borsot, pici őrölt köményt.

Kicsavarom, ráöntöm a lét és már fogyasztható is.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is