Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeletek mindkét oldalát enyhén besózzuk, borsozzuk, majd a parikával elkevert lisztbe forgatjuk. Az olajat felforrósítjuk és kisütjük benne a húsok mindkét oldalát, majd papírtörlőre szedjük. A vöröshagymát felaprítjuk és a fokhagymát zúzzuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, rátesszük a hagymákat és kissé megdinszteljük. A tűzről lehúzzuk és meghintjük a paprikával, majd 1,5 dl vizet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.01.11.

Hozzávalók:

A sütéshez:

Elkészítése

A hússzeletek mindkét oldalát enyhén besózzuk, borsozzuk, majd a parikával elkevert lisztbe forgatjuk.

Az olajat felforrósítjuk és kisütjük benne a húsok mindkét oldalát, majd papírtörlőre szedjük.

A vöröshagymát felaprítjuk és a fokhagymát zúzzuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, rátesszük a hagymákat és kissé megdinszteljük. A tűzről lehúzzuk és meghintjük a paprikával, majd 1,5 dl vizet öntünk rá.

Ezután hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízesítjük borssal, paprikakrémmel, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, végül a húsokat is visszatesszük.

Fedő alatt kb 15 perc alatt készre főzzük. Közben megmozgatjuk a húsokat, nehogy lesüljön.

Én tarhonyával tálaltam.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is