Elkészítése
A hússzeletek mindkét oldalát enyhén besózzuk, borsozzuk, majd a parikával elkevert lisztbe forgatjuk.
Az olajat felforrósítjuk és kisütjük benne a húsok mindkét oldalát, majd papírtörlőre szedjük.
A vöröshagymát felaprítjuk és a fokhagymát zúzzuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, rátesszük a hagymákat és kissé megdinszteljük. A tűzről lehúzzuk és meghintjük a paprikával, majd 1,5 dl vizet öntünk rá.
Ezután hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízesítjük borssal, paprikakrémmel, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, végül a húsokat is visszatesszük.
Fedő alatt kb 15 perc alatt készre főzzük. Közben megmozgatjuk a húsokat, nehogy lesüljön.
Én tarhonyával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


