Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertésszeletek

Gombás natúr szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csont nélküli tarja 20 dkg bacon szalonna 1 fej vöröshagym 3 ek liszt 2 dl tejföl 30 dkg friss gomba Ízlés szerint só, csipet, őrölt pirospaprika Elkészítése: A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát, és tarját együtt pirítom, majd mikor megpirult egy evőkanál liszttel, sóval, és a csipet paprikával megszórom. Felengedem vízzel, és […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csont nélküli tarja
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 1 fej vöröshagym
  • 3 ek liszt
  • 2 dl tejföl
  • 30 dkg friss gomba
  • Ízlés szerint só, csipet, őrölt pirospaprika


Elkészítése:

A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát, és tarját együtt pirítom, majd mikor megpirult egy evőkanál liszttel, sóval, és a csipet paprikával megszórom.

Felengedem vízzel, és puhára főzöm.

Amikor már majdnem puha, hozzáadom a tisztított, szeletelt gombát.

Amíg a gomba fő, addig a maradék 2 evőkanál lisztből, és a tejfölből csomómentes, habarást készítek.

Amikor a gomba is jó, behabarom, csőtésztával stb. tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is