Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Gombás sertéskaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt sózzuk, borsozzuk, és forró zsírral leöntjük, az edénybe, amiben sütni szeretnénk. Vizet öntünk alá, és másfél óra alatt puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát vajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, és pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a habarásnak való tojásokat. A felszeletelt karajon egyenletesen elosztjuk a fűszeres mártást. Párolt rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt sózzuk, borsozzuk, és forró zsírral leöntjük, az edénybe, amiben sütni szeretnénk. Vizet öntünk alá, és másfél óra alatt puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát vajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, és pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a habarásnak való tojásokat. A felszeletelt karajon egyenletesen elosztjuk a fűszeres mártást. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is