Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tarját felszeleteltem, a gombát is. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, olajon üvegesre pároltam. Rátettem a hússzeleteket, hozzáadtam a paprikát és fűszereztem. Főzés közben az elpárolgott vizet pótoltam, majd fedő alatt majdnem készre sütöttem. Ekkor rátettem a felszeletelt gombát, pár perc alatt megpuhult. Pirospaprikával és kevés liszttel megszórtam, majd összeforraltam.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A tarját felszeleteltem, a gombát is. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, olajon üvegesre pároltam. Rátettem a hússzeleteket, hozzáadtam a paprikát és fűszereztem. Főzés közben az elpárolgott vizet pótoltam, majd fedő alatt majdnem készre sütöttem.

Ekkor rátettem a felszeletelt gombát, pár perc alatt megpuhult. Pirospaprikával és kevés liszttel megszórtam, majd összeforraltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is