Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Gombás-tejfölös sertéscomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A combot felkockázzuk, ügyelve arra, hogy a darabok ne legyenek túl nagyok, mert akkor rágósak lehetnek. Az olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, amíg aranybarna nem lesz. Ezután hozzáadjuk a húst, és nagy lángon lepirítjuk. Ezt követően a lángot közepes-kis fokozatra csökkentjük, és a húst lefedve 5-10 percig pároljuk. Amikor a hús megfelelően megpuhult, ízlés […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.07.

Hozzávalók

Köret

Elkészítése

A combot felkockázzuk, ügyelve arra, hogy a darabok ne legyenek túl nagyok, mert akkor rágósak lehetnek. Az olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, amíg aranybarna nem lesz. Ezután hozzáadjuk a húst, és nagy lángon lepirítjuk. Ezt követően a lángot közepes-kis fokozatra csökkentjük, és a húst lefedve 5-10 percig pároljuk.

Amikor a hús megfelelően megpuhult, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Az egészet jól átforraljuk, és már készen is van az étel.

Köretként tésztát főzünk, amelyet egy evőkanál olajon lepirítva tálalunk a hús mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is