Elkészítése
A szelethúsokat először kiklopfoljuk, majd egyesével 6-8 kisebb darabra vágjuk. Ezután ételízesítővel behintjük a húsdarabokat, és kézzel alaposan összekeverjük, hogy az ízesítés egyenletesen érje a húst.
Közben a gombát megmossuk, vékonyan felszeleteljük, és félretesszük. A hagymákat megpucoljuk, felkockázzuk, majd egy edényben, kevés olajon, közepes lángon üvegesre dinszteljük.
Amikor a hagyma kész, hozzáadjuk az előkészített húsdarabokat, és időnként megkeverve addig sütjük, amíg az edény alján enyhén oda nem kap. Ekkor egy kevés sört öntünk hozzá, és alaposan megkeverjük. Ezt a folyamatot még 1-2 alkalommal megismételjük, minden alkalommal, amikor a hús kicsit odakapna, egy kis sört öntünk hozzá.
Amikor a hús megpirult és szépen karamellizálódott, az edény tartalmának tetejére egyenletesen rátesszük a szeletelt gombát, megsózzuk, majd rátesszük a fedőt, és fél percig hagyjuk, mielőtt összekevernénk. Fél-egy percenként megkeverjük, és hagyjuk 5-6 percig főni, hogy a gomba megpuhuljon és ízek összeérjenek.
Végül hozzáadjuk a tejfölt, és alaposan elkeverjük, amíg a szósz sima és krémes nem lesz.
