Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1 szál paraszt kolbász
- 20 dkg füstölt sajt
- 8 szelet bacon
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 hegyes erős paprika
- 2 szál újhagyma
- grill fűszer
- só
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és grillfűszerrel megszórjuk. A sajtot lereszeljük. A kolbászt, újhagymát és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal.
A tölteléket elosztjuk a kiterített karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük. A hús tekercseket 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben, 30-35 perc alatt készre sütjük.
Mikor átsült a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk, így szép piros és ropogós lesz.
Tetszés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
[box style=”info”][/box]