Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Göngyölt karaj kolbásszal, mackósajttal töltve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj csont nélkül 1 szál paraszt kolbász 8 db mackósajt /vagy tömlős krémsajt/ 8 szelet bacon 1 db piros kaliforniai paprika 1 db sárga kaliforniai paprika grill fűszer só őrölt fehér bors Elkészítése: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2014.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 szál paraszt kolbász
  • 8 db mackósajt /vagy tömlős krémsajt/
  • 8 szelet bacon
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • grill fűszer
  • őrölt fehér bors


Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk.

A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A tölteléket elosztjuk a karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 30-35 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is