Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Göngyölt karaj kolbásszal, mackósajttal töltve recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 szál paraszt kolbász
  • 8 db mackósajt /vagy tömlős krémsajt/
  • 8 szelet bacon
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • grill fűszer
  • só
  • őrölt fehér bors


Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk.

A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A tölteléket elosztjuk a karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 30-35 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

https://receptneked.wps.hu/sertes/gongyolt-karaj-kolbasszal-mackosajttal-toltve/