Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Göngyölt karaj spenóttal és vegyes körettel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet sertéskaraj 6 szelet füstölt tarja 6 hosszú csíkra vágott trappista sajt (kb. ujjnyi vastag) só 3 csomag zacskós rizs 6 sárga, sütni való burgonya 2 tojás zsemlemorzsa liszt 1 csomag fagyasztott spenót 3 gerezd fokhagyma 2 dl tej Elkészítése: A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk, majd 10-15 percet állni hagyjuk. Minden szeletbe egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2015.04.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet sertéskaraj
  • 6 szelet füstölt tarja
  • 6 hosszú csíkra vágott trappista sajt (kb. ujjnyi vastag)
  • 3 csomag zacskós rizs
  • 6 sárga, sütni való burgonya
  • 2 tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • 1 csomag fagyasztott spenót
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tej


Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, és besózzuk, majd 10-15 percet állni hagyjuk.

Minden szeletbe egy füstölt tarját és egy csík trappista sajtot rakunk. Majd összetekerjük, és fogpiszkálóval összetűzzük.

Ezután megforgatjuk a lisztben, tojásban és a zsemlemorzsában, majd bő, forró olajban kisütjük.

A gyors rizst sós forró vízben 5 percig főzzük.

A burgonyát bő, forró olajban kisütjük.

A fagyasztott spenótot lábasba rakjuk, a legkisebb fokozaton kiolvasztjuk, ízlés szerint sózzuk, majd 3 gerezd fokhagymát nyomunk bele. 1 ek lisztet csomómentesre keverünk a tejjel, és hozzáadjuk a spenóthoz.

A kisült húsokat a spenóttal, a rizzsel és a burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is