Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 2 szál újhagyma
- 1 kördobozos (8 cikk) háromszög sajt
- 1 evőkanál mustár
- 2 hegyeserős paprika vagy 1 zöld kaliforniai paprika
- 1 piros kaliforniai paprika
- 2 tojás
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük.
Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és paprikákat elkeverjük a ajttal, mustárral. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletekre, majd felgöngyöljük. Szorosan alufóliába csavarjuk és a tekercseket sütőrácsra vagy tepsibe tesszük.
Közepes lángon 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!