Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felszeletelem, enyhén kiklopfolom, majd megsózom, és lisztbe forgatom. Forró olajban hirtelen átsütöm a szeleteket, hogy kérget kapjanak. Az olajból annyit meghagyok, amennyi szükséges a kockára vágott hagyma és a vékony karikákra szeletelt fokhagyma megdinszteléséhez. Közben a krumplit meghámozom és felkarikázom. Egy enyhén kizsírozott jénai tálat kibélelek a krumpli karikákkal, két rétegben, majd megsózom […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felszeletelem, enyhén kiklopfolom, majd megsózom, és lisztbe forgatom. Forró olajban hirtelen átsütöm a szeleteket, hogy kérget kapjanak. Az olajból annyit meghagyok, amennyi szükséges a kockára vágott hagyma és a vékony karikákra szeletelt fokhagyma megdinszteléséhez.

Közben a krumplit meghámozom és felkarikázom. Egy enyhén kizsírozott jénai tálat kibélelek a krumpli karikákkal, két rétegben, majd megsózom és megborsozom. A fűszerkeverékkel enyhén megszórt hússzeleteket a krumplira fektetem, és ráöntöm a megdinsztelt hagymát (a hagymát előzőleg leszűröm, hogy ne legyen túl zsíros az étel).

A konzervgombát leszűröm és egyenletesen a hússzeletekre terítem. A vegyes zöldséget kevés margarinon enyhén megpárolom, majd a gombarétegre halmozom, és enyhén megsózom.

Az előkészített ételt 200 fokra előmelegített sütőbe helyezem, és bő egy órán át sütöm. A végén villával ellenőrzöm, hogy a hús megpuhult-e.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is