A húst felszeletelem, enyhén kiklopfolom, majd megsózom, és lisztbe forgatom. Forró olajban hirtelen átsütöm a szeleteket, hogy kérget kapjanak. Az olajból annyit meghagyok, amennyi szükséges a kockára vágott hagyma és a vékony karikákra szeletelt fokhagyma megdinszteléséhez.
Közben a krumplit meghámozom és felkarikázom. Egy enyhén kizsírozott jénai tálat kibélelek a krumpli karikákkal, két rétegben, majd megsózom és megborsozom. A fűszerkeverékkel enyhén megszórt hússzeleteket a krumplira fektetem, és ráöntöm a megdinsztelt hagymát (a hagymát előzőleg leszűröm, hogy ne legyen túl zsíros az étel).
A konzervgombát leszűröm és egyenletesen a hússzeletekre terítem. A vegyes zöldséget kevés margarinon enyhén megpárolom, majd a gombarétegre halmozom, és enyhén megsózom.
Az előkészített ételt 200 fokra előmelegített sütőbe helyezem, és bő egy órán át sütöm. A végén villával ellenőrzöm, hogy a hús megpuhult-e.
Jó étvágyat kívánok!