Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Hagymás rostélyos

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéstarja Fűszerezéshez: só őrölt fekete bors fokhagyma mustár olaj Tálaláshoz: 5 fej vöröshagyma liszt olaj (sütéshez) Elkészítése: A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk egy tepsibe, jénaiba. Hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjjelre. A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és besózzuk. Lisztben jól átforgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.10.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéstarja

Fűszerezéshez:

  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma
  • mustár
  • olaj

Tálaláshoz:

  • 5 fej vöröshagyma
  • liszt
  • olaj (sütéshez)


Elkészítése:

A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk egy tepsibe, jénaiba. Hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjjelre.

A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és besózzuk. Lisztben jól átforgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük és lecsepegtetjük.

A húst a hagyma sütéséhez használt olajban sütjük. Kevés forró olajon sütjük a szeleteket, vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert akkor nagyon kiszárad.

Azonnal tálaljuk, a hússzeletre halmozzuk a ropogós rostélyos hagymát.
[box style=”info”]Szeretjük a hagymát, húst és a pikáns ízeket. Ez a recept nagy kedvenc![/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is