Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hagymás rostélyos recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéstarja

Fűszerezéshez:

  • só
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma
  • mustár
  • olaj

Tálaláshoz:

  • 5 fej vöröshagyma
  • liszt
  • olaj (sütéshez)


Elkészítése:

A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk egy tepsibe, jénaiba. Hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjjelre.

A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és besózzuk. Lisztben jól átforgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük és lecsepegtetjük.

A húst a hagyma sütéséhez használt olajban sütjük. Kevés forró olajon sütjük a szeleteket, vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert akkor nagyon kiszárad.

Azonnal tálaljuk, a hússzeletre halmozzuk a ropogós rostélyos hagymát.
[box style=”info”]Szeretjük a hagymát, húst és a pikáns ízeket. Ez a recept nagy kedvenc![/box]

https://receptneked.wps.hu/sertes/hagymas-rostelyos-3/