Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: sertésvér vöröshagyma zsír só őrölt bors őrölt pirospaprika majoránna Elkészítése: A vért megabáljuk. Közben a megtisztított, felcsíkozott hagymát bő zsíron megpároljuk. Megsózzuk, és mehet hozzá a darabolt, vagy csíkozott abált vér is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az őrölt paprikát, és megkóstoljuk. Nem kell hosszú ideig sütni, mert a vér már megabálódott. A sütés vége előtt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
20 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • sertésvér
  • vöröshagyma
  • zsír
  • őrölt bors
  • őrölt pirospaprika
  • majoránna


Elkészítése:

A vért megabáljuk. Közben a megtisztított, felcsíkozott hagymát bő zsíron megpároljuk. Megsózzuk, és mehet hozzá a darabolt, vagy csíkozott abált vér is.

Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az őrölt paprikát, és megkóstoljuk. Nem kell hosszú ideig sütni, mert a vér már megabálódott. A sütés vége előtt kevéssel majoránnát adunk hozzá, ízlés szerint.

Pontos mennyiségeket nem írok, mert mindenhol más a disznóból megmentett vér mennyisége. Van aki kevésbé hagymásan szereti, van aki (mint én) bő hagymával, jó borsosan.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Reggeli
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is