Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szeleteket megmossuk, megszárítjuk. Sóval és borssal megszórjuk, ezután lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőbe vajat és olíva olajat hevítünk, ebben sütjük meg a húsokat. Ezután a felesleges zsiradékot leöntjük róla, majd vajat teszünk mindegyik szeletre és tálalásig letakarva melegen tartjuk. Ezután annyi tükörtojást sütünk ahány hús van. Tálaláskor mindegyik tetejére helyezünk egy tükörtojást. Ezúttal burgonya salátával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A szeleteket megmossuk, megszárítjuk. Sóval és borssal megszórjuk, ezután lisztben megforgatjuk.

Egy serpenyőbe vajat és olíva olajat hevítünk, ebben sütjük meg a húsokat. Ezután a felesleges zsiradékot leöntjük róla, majd vajat teszünk mindegyik szeletre és tálalásig letakarva melegen tartjuk.

Ezután annyi tükörtojást sütünk ahány hús van. Tálaláskor mindegyik tetejére helyezünk egy tükörtojást. Ezúttal burgonya salátával és bajor pereccel lett tálalva.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is