Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Sóval, borssal és curryvel bekenjük a kissé körbeolajozott pulykamellet, folpackal szorosan feltekerjük és néhány órára a mélyhűtőbe tesszük. A sütést meglőző este kiklopfoljuk a marhahúst és colában érleljük másnap reggelig. Másnap lecsepegtetjük és fokhagymával, kakukkfűvel és zsályával körbekenjük. A sertéskarajt a lágy vajjal körbekenjük és sózzuk, borsozzuk Egy hegyes késsel átlyukasztjuk a sertéskarajt, beletesszük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Malnahab
Beküldte: 2021.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Sóval, borssal és curryvel bekenjük a kissé körbeolajozott pulykamellet, folpackal szorosan feltekerjük és néhány órára a mélyhűtőbe tesszük.

A sütést meglőző este kiklopfoljuk a marhahúst és colában érleljük másnap reggelig. Másnap lecsepegtetjük és fokhagymával, kakukkfűvel és zsályával körbekenjük.

A sertéskarajt a lágy vajjal körbekenjük és sózzuk, borsozzuk

Egy hegyes késsel átlyukasztjuk a sertéskarajt, beletesszük a fagyos pulykamellet (amiről előtte leszedjük a fóliát). A karajt szorosan a felsálba tekerjük és zsineggel átkötjük.

Forró zsiradékban kérget sütünk a kötözött húson, majd felöntjük a húslevessel és fólia alatt, tepsibe téve 180 fokos sütőben megsütjük. Az utolsó negyed órában felöntjük a borral és fedetlenül készre sütjük.

Párolt zöldségekkel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is