Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a húsos-zöldséges ragu egy könnyen elkészíthető, egyszerű, mégis tápláló egytálétel. A szaftos hús és a zöldségek remek párost alkotnak, így a végeredmény egy laktató, színes fogás, amelyet akár hétköznap vacsorára is gyorsan összedobhatunk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
sziszikeccs
Beküldte: 2013.08.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Elkészítés

A sertéscombot kisebb kockákra vágjuk. A finomra aprított vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst, és addig pirítjuk, amíg ki nem fehéredik. Ekkor kb. 1 dl vízzel felöntjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával és delikáttal ízesítjük. Lefedve, lassú tűzön pároljuk körülbelül 1 órán át, közben a vizet folyamatosan pótoljuk. Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a fagyasztott zöldséget, és további 20 perc alatt készre főzzük.

Tálalás

A ragut forrón, frissen kínáljuk. Köretként párolt rizs vagy kockára vágott sült burgonya illik hozzá.

Tipp

Ha szeretnénk még tartalmasabbá tenni, egy kevés tejszínt vagy tejfölt is adhatunk a végén a szaftjához. A zöldségkeverék szabadon variálható: franciasaláta alap helyett készíthetjük mexikói keverékkel vagy akár friss zöldségekkel is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
sziszikeccs
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is