Elkészítés
A sertéscombot kisebb kockákra vágjuk. A finomra aprított vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst, és addig pirítjuk, amíg ki nem fehéredik. Ekkor kb. 1 dl vízzel felöntjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával és delikáttal ízesítjük. Lefedve, lassú tűzön pároljuk körülbelül 1 órán át, közben a vizet folyamatosan pótoljuk. Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a fagyasztott zöldséget, és további 20 perc alatt készre főzzük.
Tálalás
A ragut forrón, frissen kínáljuk. Köretként párolt rizs vagy kockára vágott sült burgonya illik hozzá.
Tipp
Ha szeretnénk még tartalmasabbá tenni, egy kevés tejszínt vagy tejfölt is adhatunk a végén a szaftjához. A zöldségkeverék szabadon variálható: franciasaláta alap helyett készíthetjük mexikói keverékkel vagy akár friss zöldségekkel is.