Elkészítése
Hozzávalók:
- 5-6 szelet hosszúkaraj
- füstölt hús (comb, karaj) szeletek
- szeletelt bacon
- bébi spenót
- só
- bors
- zöldfűszeres-citromos grill fűszer
- olíva olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Minden szeletre ráhelyezünk némi bébi spenótot illetve a húsok végébe 1-2 szelet füstölt húst is (lehetne némi sajttal is bolondítani, de én ezt most kihagytam).
A húsokat feltekerjük, majd szeletelt baconbe csavarjuk. Kisebb tepsibe helyezzük, a tekercseket meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk tetszés szerint valamilyen fűszerkeverékkel. Ezúttal zöldfűszeres-citromos keverék került rá.
Alufóliával letakarva előmelegített sütőben sütjük 180 fokon kb 1 órán keresztül. Köretként vajban pirított burgonya készült hozzá.


