Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 70 dkg csont nélküli tarja (4 szelet) 10 dkg finomliszt só 1 doboz darabolt ananász konzerv 8 szelet edámi sajt Sütéshez: 5 dl étolaj Elkészítése: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk. Mindkét oldalát megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és a felhevített étolajban mindkét oldalát puhára sütjük. Egy tepsit étolajjal vékonyan kikenünk, és hússzeleteket lerakjuk. Elosztjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2015.12.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 70 dkg csont nélküli tarja (4 szelet)
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 doboz darabolt ananász konzerv
  • 8 szelet edámi sajt

Sütéshez:

  • 5 dl étolaj


Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk.

Mindkét oldalát megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és a felhevített étolajban mindkét oldalát puhára sütjük.

Egy tepsit étolajjal vékonyan kikenünk, és hússzeleteket lerakjuk.

Elosztjuk rajta a levétől lecsepegtetett ananászt, és 2 szelet sajttal betakarjuk.

220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvadt.

Rizzsel fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is