Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Káposztás, fokhagymás tarja

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéstarja 1 kg savanyú káposzta 6 gerezd fokhagyma 4 szelet füstölt sertéstarja 0,5 dl olaj 1 pohár tejföl só, bors Elkészítése: A húsokat megtisztítjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük. A savanyú káposztát megkóstoljuk, ha kell kiöblítjük, majd az olaj másik felén megpároljuk és hagyjuk kihűlni. A fokhagymákat vékony szeletekre vágjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéstarja
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet füstölt sertéstarja
  • 0,5 dl olaj
  • 1 pohár tejföl
  • só, bors


Elkészítése:

A húsokat megtisztítjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük.

A savanyú káposztát megkóstoljuk, ha kell kiöblítjük, majd az olaj másik felén megpároljuk és hagyjuk kihűlni. A fokhagymákat vékony szeletekre vágjuk.

A húsokat zsiradékkal kikent tepsibe tesszük és fokhagymával jól megpakoljuk. A fokhagymára tesszük a füstölt tarja szeleteket, legvégül beborítjuk a káposztával. Tejföllel meglocsoljuk a tetejét és előmelegített sütőben 200 fokon, 30 percig sütjük letakarva. Végül levesszük a tetejét és kicsit pirítunk rajta.
[box style=”info”]A maradék káposztát köretnek tálaljuk.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is