Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és bekenjük mustárral. Kevés olajon hirtelen elősütjük mindkét oldalukat, majd tepsibe sorakoztatjuk őket. A káposztát kimossuk és egy serpenyőben megpároljuk. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojásokkal, a káposztával, és ízesítjük sóval és borssal. A káposztás keveréket a húsra halmozzuk, lefedjük alufóliával, és 50 percig magas lángon sütjük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és bekenjük mustárral. Kevés olajon hirtelen elősütjük mindkét oldalukat, majd tepsibe sorakoztatjuk őket.

A káposztát kimossuk és egy serpenyőben megpároljuk. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojásokkal, a káposztával, és ízesítjük sóval és borssal.

A káposztás keveréket a húsra halmozzuk, lefedjük alufóliával, és 50 percig magas lángon sütjük. Sütés után 10 percig alufólia nélkül pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is