Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsiradékon a hagymát megpirítjuk, majd rátesszük a kisujjnyi metéltre vágott, megmosott húst. Sózzuk, borsozzuk, vizet öntünk alá és megpároljuk.Ha megpuhult ráhintjük az apróra vagdalt kaprot, majd a lisztből és tejfölből készített habarást, majd felforraljuk. Párolt rizzsel vagy burgonyakörettel és salátával tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsiradékon a hagymát megpirítjuk, majd rátesszük a kisujjnyi metéltre vágott, megmosott húst. Sózzuk, borsozzuk, vizet öntünk alá és megpároljuk.Ha megpuhult ráhintjük az apróra vagdalt kaprot, majd a lisztből és tejfölből készített habarást, majd felforraljuk. Párolt rizzsel vagy burgonyakörettel és salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is