Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kapros sertéstokány recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg sertéslapocka
  • olaj (a sütéshez)
  • 2 dl tejföl
  • 1 csokor kapor
  • 3 dkg liszt
  • 1 fej vöröshagyma
Kapros sertéstokány kép

Elkészítése

A zsiradékon a hagymát megpirítjuk, majd rátesszük a kisujjnyi metéltre vágott, megmosott húst. Sózzuk, borsozzuk, vizet öntünk alá és megpároljuk.Ha megpuhult ráhintjük az apróra vagdalt kaprot, majd a lisztből és tejfölből készített habarást, majd felforraljuk. Párolt rizzsel vagy burgonyakörettel és salátával tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/kapros-sertestokany/