Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Kapros-tejfölös sertéstokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymákat és a szalonnát apróra vágjuk, majd kevés kókuszolajon megpirítjuk. A csíkokra vágott húst hozzáadjuk, és kifehéredésig pirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel és rosé borral felöntjük, és lefedve pároljuk. Amikor a hús félig megpuhult, apróra vágott kaprot adunk hozzá, és tovább pároljuk. Ha a hús szálaira kezd esni, belekeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
juhaszviki
Beküldte: 2013.07.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymákat és a szalonnát apróra vágjuk, majd kevés kókuszolajon megpirítjuk. A csíkokra vágott húst hozzáadjuk, és kifehéredésig pirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk.

Ezután megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel és rosé borral felöntjük, és lefedve pároljuk. Amikor a hús félig megpuhult, apróra vágott kaprot adunk hozzá, és tovább pároljuk. Ha a hús szálaira kezd esni, belekeverjük a tejfölt, és még néhány percig együtt főzzük.

Köretként tálalhatjuk párolt rizzsel, bulgurral vagy főtt burgonyával – mindegyik jól illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is