Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Karácsonyi göngyölt karaj szezámmagos bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül 0,5 szál póréhagyma 1 doboz medvesajt 1 db piros kaliforniai paprika 8 szelet paprikás szalámi só őrölt fehér bors A panírozáshoz: 20 dkg finomliszt 3 tojás 30 dkg zsemlemorzsa 2 evőkanál szezámmag A sütéshez: étolaj Elkészítése: A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk. A hússzeleteket […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.12.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 0,5 szál póréhagyma
  • 1 doboz medvesajt
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 8 szelet paprikás szalámi
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál szezámmag

A sütéshez:

  • étolaj


Elkészítése:

A póréhagymát, paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékonyabb csíkokra vágjuk.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A csíkokra vágott hozzávalókat összedolgozzuk a sajttal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, felgöngyöljük, majd a szokásos módon bepanírozzuk.

Panírozás előtt a szezámmagot keverjük össze a zsemlemorzsával.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Köretnek friss gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is