Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj csont nélkül 2 db hegyes erős paprika 4 szál újhagyma 15 dkg bacon 20 dkg trappista sajt 15 dkg konzerv kukorica 1 tk. só 1 mk. őrölt bors 1 tk chili pehely 2 ek étolaj Elkészítése: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chili pehellyel, és kevés olajon megsütjük vigyázva, hogy ne […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.08.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 4 szál újhagyma
  • 15 dkg bacon
  • 20 dkg trappista sajt
  • 15 dkg konzerv kukorica
  • 1 tk. só
  • 1 mk. őrölt bors
  • 1 tk chili pehely
  • 2 ek étolaj


Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chili pehellyel, és kevés olajon megsütjük vigyázva, hogy ne szárítsuk ki!

A bacont, paprikákat, újhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük, a kukoricát leszűrjük.

A bacont kipirítjuk, rátesszük a paprikát, újhagymát, borsozzuk és megszórjuk chili pehellyel. Két-három percet sütjük, hozzáadjuk a kukoricát és levesszük a tűzről.

A hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé, ráhalmozzuk a baconos, kukoricás, hagymás, paprikás ragut, bőven megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.

Kb. 15-20 perc, amíg a sajt megpirul.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is