Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés belsőség

Sertés receptek

Kelben sült fűszeres sertésmáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat egészben megtisztítjuk, majd leitatjuk róla a vizet. A paradicsompürét, mustárt, olajat, borsot és majoránnát összekeverjük. A megtisztított hagymát belereszeljük, és zúzott fokhagymával ízesítjük. Ezzel a keverékkel alaposan bekenjük a májat, majd kelkáposztalevelekbe burkoljuk és zsineggel átkötjük. Tepsibe helyezzük, és közepesnél kisebb lángon körülbelül egy órán át sütjük. Felszeletelve tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat egészben megtisztítjuk, majd leitatjuk róla a vizet. A paradicsompürét, mustárt, olajat, borsot és majoránnát összekeverjük.

A megtisztított hagymát belereszeljük, és zúzott fokhagymával ízesítjük. Ezzel a keverékkel alaposan bekenjük a májat, majd kelkáposztalevelekbe burkoljuk és zsineggel átkötjük.

Tepsibe helyezzük, és közepesnél kisebb lángon körülbelül egy órán át sütjük.

Felszeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is