Elkészítése
A tarja szeleteket vékonyra klopfoljuk, majd a Piros Arany és a mustár keverékével vékonyan megkenjük mindkét oldalukat.
Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, és a bacon szeleteket keresztben egymás mellé helyezve belefektetjük, úgy, hogy a végeik túllógjanak a forma peremén. A reszelt sajt felét egyenletesen a baconre szórjuk, majd 2 szelet tarját ráfektetünk.
A füstölt kolbászt hosszában félbevágjuk, és egymás mellé helyezzük a tarjára. Ezután a maradék 2 szelet tarját ráfektetjük, és a reszelt sajt másik felét egyenletesen rászórjuk.
A bacon szeleteket a tetejére hajtjuk, majd az egészet szorosan becsomagoljuk az alufóliával. A csomagot egy tepsibe tesszük, és 200 °C-ra előmelegített sütőben 1,5 óra alatt készre sütjük.
Amikor a hús megsült, óvatosan kiborítjuk az őzgerincformából, és eltávolítjuk róla az alufóliát. A sütőbe visszatéve további 5-10 percig pirítjuk, hogy az alja is szép aranybarnára süljön.
A sütést követően hagyjuk teljesen kihűlni. A legjobb, ha másnap szeleteljük, mivel akkor a rétegek szépen összeérnek és stabilan vághatók.
