Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Kolbásszal töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karaj közepébe hosszában egy éles késsel vagy fakanál nyelével lyukat fúrunk, majd óvatosan belehelyezzük a kolbászt. A húst kívülről alaposan besózzuk és magyaros fűszersóval bedörzsöljük. Egy mély jénai tál vagy sütőtál aljába 2-3 evőkanál olajat öntünk, majd belehelyezzük a fűszerezett húst. A tetejét is meglocsoljuk egy kevés olajjal. A tálat alufóliával vagy a jénai […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.05.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A karaj közepébe hosszában egy éles késsel vagy fakanál nyelével lyukat fúrunk, majd óvatosan belehelyezzük a kolbászt.

A húst kívülről alaposan besózzuk és magyaros fűszersóval bedörzsöljük.

Egy mély jénai tál vagy sütőtál aljába 2-3 evőkanál olajat öntünk, majd belehelyezzük a fűszerezett húst. A tetejét is meglocsoljuk egy kevés olajjal.

A tálat alufóliával vagy a jénai fedelével letakarjuk, és 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 2 órán át sütjük.

A sütés végén levesszük a fóliát, és további 10-15 percig sütjük, hogy a hús szépen megpiruljon.

Szeletelés előtt hagyjuk pár percig pihenni, majd ízlés szerint körettel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is