Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Kolbásszal töltött malackaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt hosszában felszúrjuk egy keskeny pengéjű, éles késsel, és a kolbászt betöltjük a húsba. A karaj bőrét keresztben bevagdossuk, majd a húst alaposan befűszerezzük. A hagymákat megtisztítjuk, a szalonnát keresztben és hosszában bevagdossuk. A malackarajt bőrrel felfelé egy tepsibe helyezzük, a bőrét hideg zsírral megkenjük, és kevés vizet öntünk alá. A tepsibe mellé tesszük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt hosszában felszúrjuk egy keskeny pengéjű, éles késsel, és a kolbászt betöltjük a húsba. A karaj bőrét keresztben bevagdossuk, majd a húst alaposan befűszerezzük.

A hagymákat megtisztítjuk, a szalonnát keresztben és hosszában bevagdossuk. A malackarajt bőrrel felfelé egy tepsibe helyezzük, a bőrét hideg zsírral megkenjük, és kevés vizet öntünk alá.

A tepsibe mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Sütés

A tepsit alufóliával lefedjük, és 160-180 fokos sütőben körülbelül 1-1,5 órát sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és további 30-40 percig sütjük, közben többször megkenjük a húst sörbe mártott szalonnával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is