A hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. Olajban világosra pirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, majoránnával, szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal és a petrezselyemzölddel. Keverőgéppel jó simára kikeverjük. Ezt a tölteléket a hússzeletekre rakjuk.
Egy tepsit vagy hőálló edényt kivajazunk, a hússzeleteket lerakjuk, rá a tölteléket, és sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk. A sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk.
Burgonyás gofri:
A krumplit megfőzzük, megpucoljuk, és lereszeljük. Olajon egy kisebb, apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Összekeverjük a krumplival, sózzuk, kicsi őrölt szerecsendiót hintünk rá, és sütjük.