Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Krémsajtos bundában sült hússzeletek recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 13 szelet hús
  • 4 dl tej
  • 12 evőkanál finomliszt
  • 2 tojás
  • 200 g tömlős krémsajt (natúr)
  • 1 evőkanál olaj
  • bors (ízlés szerint)
  • só (ízlés szerint)
  • 3 gerezd fokhagyma (zúzott)

Sütéshez

  • olaj

Elkészítése

A szeletelt húst megmossuk, kiklopfoljuk és megsózzuk.

A tojásokat a tömlős sajttal, a borssal, a zúzott fokhagymával és az olajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a lisztet is. Az egészet alaposan, csomómentesen összekeverjük.

A hússzeleteket a sajtos masszába jól belemártogatjuk, majd bő, forró olajban mindkét oldalát megsütjük.

https://receptneked.wps.hu/sertes/kremsajtos-bundaban-sult-husszeletek/