Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Krémsajtos, csípős göngyölt karaj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  •  4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 jalapeno paprika
  • 2-3 levél medvehagyma
  • 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
  • 15 dkg bacon
  • só
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj


Elkészítése:

A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott baconcsíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

[box style=”info”]Gombás rizst és salátát készítettem mellé köretnek. [/box]

https://receptneked.wps.hu/sertes/kremsajtos-csipos-gongyolt-karaj/